kemisk peeling

Fina linjer, ojämn hud och lyster
Denna behandling är utmärkt för dig som vill behandla både aktiv akne och aknerelaterad problematik & utmärkt för dig som önskar reducera solskador och ålderstecken. 
Hur fungerar det?

Med tiden försämras produktionen av nya hudceller, det yttersta hudlagret tjocknar och blir mer läderartad.
Med våra kemiska peelingar tar vi bort de döda hudceller som ligger i hudens översta lager. En kemisk peeling stimulerar cellförnyelsen och ersätter de döda cellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, med nya fina hudceller. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende.

Vad kan jag behandla med kemisk peeling?
All hud mår bra av peeling. Här är några exempel:

-Solskadad hud
-Torr, trött och glåmig hud
-Ojämn hudton / pigmenteringar
-Torrhetsrynkor
-Linjer och rynkor
-Akne och överproduktion av talg

Vilka områden kan jag behandla med kemisk peeling?
-Ansikte
-Hals
-Dekolletage
-Händer
-Armar
-Rygg

Behandlingen 45 min består av:
- rengöring ansikte samt hals
- appliceras kemisk peeling med en pensel (anpassad akne, antiage & solskador) 
- anpassad serum 
- led ljus, ledmask          
  
Hur många behandlingar behövs

 För bästa resultat rekommenderas en kur om 3-6 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Du kommer redan efter första behandlingen känna av att huden blivit slätare, fräschare och lenare. Efter några behandlingar får du en bättre resultat som ger en åtstramad, ljusare och mer strålande hud med mindre porer, rynkor och pigment. Du kan fortsätta din dag som vanligt igen direkt efter behandlingen.
kan kombineras med en microneedling behandling för en bättre och snabbare effekt.

Efter behandlingen 
Efter en lättare syrabehandling brukar huden fjälla lite och en lättare rodnad uppstå. är det viktigt att skydda huden från solandet och du bör skydda huden med minst solskyddsfaktor 30. Viktigt att du återfuktar huden ordentligt och många gånger per dag efter en kemisk peeling.
Akne
Ansikte samt hals  
(45 min)                      695:-
Antiage/ solskador
ansikte samt hals 
(45 min)                      695:-  
Ansikte hals+ dekolletage
(75 min)                      795:-
Microneedling + kemisk peeling 
(90min)                      2000:-

Fördelaktig som kur 3-6 behandlingar
- För varje behandling får huden en fräschare ton och lyster, dessutom är det medicinskt bevisat att dessa syror bromsar hudens åldrande och ökar
fukten
.

 Omega lightT, low level led Therapy känd som Photo Therapy . Det är specifika våglängder av ljus som avger energi som tränger igenom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar och behandlar olika hudproblem och förstärker effekten av samtliga behandlingar.
OMEGA Light low level led Theraphy arbetar med fyra olika färger (rött,blått,grönt,gul)  anpassas efter hudtyp och behov.
hjälper till med. lindring och snabb återhämtning efter invasiva behandlingar (peeling, laser, needling, microdermabrasion etc)