Andullation terapi

ANDULLATIONS/terapi  
Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Andullationsterapin är en reglerande terapi, vilket innebär att den stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.
Andullationsbädden har 20 olika program att välja mellan, allt för att behandlingen ska kunna bli så skräddarsydd som möjligt till dig. Du ligger skönt i andullationsbädden, blir behagligt varm och avslappnad.

Andullation är bra vid bla:
– Lymfbesvär
– Spänningar och smärta
– Avslappning
– Fibromyalgi
– Ledbesvär, artros
– Reumatism
– Ryggbesvär & stelhet
– Sömnstörningar
– Ischias
– Diskbråck
– Övervikt
– Stress

Kontraindikationer då du ej bör ligga i andulleringsmadrassen:
– Gravid
– Ammande
– Pacemaker
– Misstänkt blodpropp
– Akuta sjukdomar

Du ligger med kläderna på under behandlingen på madrassen. Ha gärna mjuka kläder som inte sitter åt.

I behandlingen ingår Antistress Mask som har lugnande och regenerativa egenskaper. När den appliceras på huden, ger den en uppfriskande känsla som möjliggör avkoppling. Denna mask är närande och fuktgivande samtidigt hjälper huden att regenerera.
ingår självklart rengöring ange gärna på bokningen 
att du vill ha denna tillägg. 
OBS! 5 min extra med denna tillägg 

Duo behandling
finns möjlignet att komma Duo, sällskapet ligger på en jade och turmalin madrass detta hjälper kroppen att slappma av extra mycket, det kan även öka lymfflödet, detoxa på djupet öka blodcirkulationen  och minska smärttillstånd, får självklart  också rengöring av ansikte och ligga med antistress mask och med massageglasögon som har inbyggd musik och olika typer av tryck/vibrationer  som ska kunna lugna hela kroppen och motverka stress.samt dränera och följalymfans riktning. ditt sällskap betalar endast 200:- 
vällkommen!


Ta hand om dig!

Det medicintekniska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicintekniska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.
HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer. Den senaste vetenskapliga forskningen har införlivats. Säkerhet och tillförlitlighet betyder mycket för hhp. ANDUMEDIC® 3 har testats enligt den tyska lagen för medicinska produkter klass 2 A (jfr. 93/42/EWG). Licensierad tillverkare är METEK GmbH som producerar hhp:s produkter i Leinefelde-Worbis, Tyskland.
Hela produktionsprocessen lyder under de högsta kraven och kontrolleras noggrant. Detta garanterar att även de högsta kvalitetsanspråk uppfylls..

Behandlingen är godkänd för avdrag som friskvård!
Pris  30 min                 350:-
5 ggr kort                    1500:- du sparar 250:-
10 ggr kort                 3000:- du sparar 500:-
Vi säljer dessa som värdekort genom bokadirekt.se eller på plats.
Denna behandling går som enskild eller tillsammans med andra behandlingar…