QUALITY SMILE Tandblekning
Hur funkar det?
QUALITY SMILE
tandblekning är skonsam mot både emalj och tandkött. Vi använder oss av kallt LED-ljus. Lampans funktion ihop med QUALITY SMILE´s fantastiska gel aktiverar blekningsprocessen. Efter behandlingen har du mellan 2-9 nyanser vitare tänder.
Är tandblekning farligt?
Tandblekning med QUALITY SMILE är helt ofarligt. Vi har valt att arbeta med ett av dem bästa märkena på marknaden som följer Svensk och Europeisk lag. Produkterna följer även läkemedelsverket regler då tandblekningsgelen ej innehåller väteperoxid i sig utan endast frisätter <0,1% väteperoxid. Gelen är dessutom PH neutral och är därför skonsam mot emaljen.
När skall man inte bleka sina tänder?
Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.
Hur länge håller tandblekningen?
Tandblekningens hållbarhet är individuell och påverkas av dryckesvanor, matvanor och munhygien. Vi har en fantastisk hållbarhet på 7-12 månader. Vad bör man tänka på innan en tandblekning? Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå DITT önskade resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria. Var noga med att du har rena och nyborstade tänder när du kommer för att få en tandblekning.
Vad bör man tänka på efter en tandblekning? Du skall inte äta eller dricka utöver vanligt vatten första timmen efter behandlingen. Du bör undvika tobak, mat och dryck med färgämnen 72 timmar efter behandlingen då tänderna är mer mottagliga för färgämnen denna tid. Orsaken till detta är att tänderna jobbar för att återställa sin fuktbalans. Håller du inte detta kan blekeffekten försämras eller försvinna helt. Du får alla skötselråd av din terapeut under behandlingstillfället.                       

Tandsmycke – gör ditt leende ännu vackrare
Ett populärt sätt att dekorera sig på. 
Ett tandsmycke i guld eller kristall ger ett litet gnistrande på tanden och syns vanligtvis varje gång du ler och pratar. Vissa tycker att ett tandsmycke kan förstärka din personliga stil eller helt enkelt bara vara mer utsmyckad. Andra är kanske mindre förtjusta i ett sådant sätt av utsmyckning.  Proceduren är, om korrekt utförd, enkel och skadar inte dina tänder. Dock du måste vara extra noga med att göra rent vid området smycket sitter på. 

Är ett tandsmycke permanent?
Ja, det är i varje fall tanken. Om ditt tandsmycke applicerats på ett bra och professionellt sätt kommer det att sitta där tills du vill ta bort det. . 
Skulle du tröttna på dit smycke kan du enkelt ta bort hos en especialist. 

 Behandlingstid
15 minuter x 3 = 45 min 
2-9 nyanser vitare tänder efter 1 besök! 
Obs! 45 min behandling men Bokas 70 min 
pris                         1295:
Rekomenderas quality smile daily white tandkräm för fortsatt vård  hemma finns att köpa på salongen.t
 

Tandblekning + 
tandsmycke
(Swarovski kristall)          (ca 90 min) 

pris                           1700:-
Tandblekning + 
tandsmycke (Guld)

Tandsmycke      

pris                           2100:-
Swarovski kristall      
(30 min)     
pris                             450:-
Guld                           895:-

Har tandsmycken en åldersgräns?
 18-års åldersgräns.