Andullation terapi

ANDULLATIONS/terapi  
Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Andullationsterapin är en reglerande terapi, vilket innebär att den stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.
Andullationsbädden har 20 olika program att välja mellan, allt för att behandlingen ska kunna bli så skräddarsydd som möjligt till dig. Du ligger skönt i andullationsbädden, blir behagligt varm och avslappnad.

Andullation är bra vid bla:
– Lymfbesvär
– Spänningar och smärta
– Avslappning
– Fibromyalgi
– Ledbesvär, artros
– Reumatism
– Ryggbesvär & stelhet
– Sömnstörningar
– Ischias
– Diskbråck
– Övervikt
– Stress

Kontraindikationer då du ej bör ligga i andulleringsmadrassen:
– Gravid
– Ammande
– Pacemaker
– Misstänkt blodpropp
– Akuta sjukdomar

Du ligger med kläderna på under behandlingen på madrassen. Ha gärna mjuka kläder som inte sitter åt.

Ta hand om dig!

Behandlingen är godkänd för avdrag som friskvård!
Pris  (30 min )                                                                                295:-
5 ggr kort                                                                                      1275:- 
Vi säljer dessa som värdekort genom bokadirekt.se eller på plats.

Det medicintekniska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicintekniska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.
HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer. Den senaste vetenskapliga forskningen har införlivats. Säkerhet och tillförlitlighet betyder mycket för hhp. ANDUMEDIC® 3 har testats enligt den tyska lagen för medicinska produkter klass 2 A (jfr. 93/42/EWG). Licensierad tillverkare är METEK GmbH som producerar hhp:s produkter i Leinefelde-Worbis, Tyskland.
Hela produktionsprocessen lyder under de högsta kraven och kontrolleras noggrant. Detta garanterar att även de högsta kvalitetsanspråk uppfylls..